Diensten

Wat Kan Ik Voor Je Betekenen? ✏
Aanbod Zakelijk Tekenen van Sandra Mesman - Betekenisvolle Communicatie

Live Tekenen (Visual Recording)

Ooit een live tekenaar aan het werk gezien? Zo iemand tekent tijdens evenementen mee met de sprekers. Stukje bij beetje ontstaat een visuele samenvatting van de dag. Super inspirerend en dit móest en zou ik ook leren. Gelukt! Naar keuze teken ik met stiften op groot formaat papier óf digitaal op een tekentablet. Ook zeer geschikt voor online meetings via Zoom of Teams dus!

 

Lees meer

Praatplaat

Snakt jullie verhaal naar een visuele vertaalslag? Bijvoorbeeld jullie missie/visie, kernwaarden, strategie of werkwijze? Daar is een praatplaat een perfect hulpmiddel voor. Deze digitale tekening maakt abstracte zaken tastbaar en brengt gesprekken op gang.

 

Lees meer
Digitaal tekenen of infographics laten tekenen door Sandra Mesman
Trainingen & workshops Zakelijk Tekenen door Sandra Mesman - Betekenisvolle Communicatie

Incompany Trainingen

Heb jij een verhaal te vertellen en wil je dat dit ook écht overkomt? Maak het visueel! Tijdens de workshop Zakelijk Tekenen leer je hoe je effectiever kunt communiceren met behulp van tekeningen. Geen zorgen, hiervoor hoef je geen Picasso te zijn. Iedereen kan tekenen. Jij ook! Stap samen met je collega’s de tekendrempel over en ervaar de kracht van zakelijk tekenen. Eén ding is zeker: na afloop van deze workshop pak jij vol vertrouwen die stift op!

 

Lees meer