Diensten

Wat Kan Ik Voor Je Betekenen? ✏
Aanbod Zakelijk Tekenen van Sandra Mesman - Betekenisvolle Communicatie

Zakelijk Tekenen

De dialoog aanwakkeren, een gezamenlijk doel helder krijgen, betrokkenheid of vooral overzicht creëren? Met zakelijk tekenen kan het allemaal! Je schakelt mij o.a. in voor live tekenen (graphic recording) tijdens meetings of evenementen, het tekenen van een praatplaat,  visuele notulen, flipover templates of andere maatwerk klussen waarbij zakelijk tekenen een meerwaarde vormt.

Tekeningen Voor Web & Drukwerk

“Kun je ook digitaal tekenen?” wordt mij vaak gevraagd. Jazeker! Met mijn tekentablet maak ik onder meer infographics, iconen en tekeningen voor websites, nieuwsbrieven, social media en uiteraard ook voor je brochures, flyers, visitekaartjes of jaarverslag.

Digitaal tekenen of infographics laten tekenen door Sandra Mesman
VideoScribe laten maken: een getekende whiteboard animatie video

Whiteboard Animaties (VideoScribe)

Een VideoScribe is een digitaal getekende whiteboard animatie. Deze video brengt de kern van een verhaal op een sprankelende en begrijpelijke wijze over op de kijker. Met plezier creëer ik een VideoScribe whiteboard animatie die precies past bij jouw boodschap!

Workshops & Trainingen

Zie je de meerwaarde van tekenen in het werk, maar is die stiften oppakken nog net een stapje te ver voor je? Geen zorgen: ook jij kan tekenen! Je kunt bij mij terecht voor de incompany Basistraining Zakelijk Tekenen en voor de verdiepende training Overtuigend Tekenen Op Flipover. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden voor incompany trainingen.

Trainingen & workshops Zakelijk Tekenen door Sandra Mesman - Betekenisvolle Communicatie