Getekende animatie

Getekende animatie laten maken

Je hebt een verhaal. Je wilt dit overbrengen. Maar dan wel graag duidelijk, sprankelend, fris! Begrijpelijk. Maar hoe doe je dat? Juist: door een animatie te laten maken. Een getekende animatie is een lust voor het oog en komt direct tot de kern. De tijdsduur van zo’n uitlegvideo is kort. Zo blijft het boeiend. Zie je het al voor je, jouw verhaal in een pakkende animatievideo?

Ieder verhaal verdient een met zorg getekende animatie

Bij mij (Sandra Mesman) ben je aan het juiste adres voor het laten maken van een tekenanimatie. Wist je dat ik alle tekeningen met de hand maak? Ieder lijntje, streepje, stipje teken ik met liefde uit. Weg met duizend-in-een-dozijn stock-afbeeldingen: jouw verhaal is uniek en de tekeningen voor de animatie dus ook!

1 + 1 = 3

Maar dit doe ik niet alleen. Ieder zijn eigen expertise! Daarom werk ik als zakelijk tekenaar samen met de beste partners op het gebied van animatie en montage. Met als eindresultaat een getekende uitlegvideo die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Sandra Mesman is partner van Animatiestudio LIM

Het ontwikkelen van een animatie is doorgaans een tijdrovend en ingewikkeld proces. Dankzij mijn samenwerking met Animatiestudio LIM is dat verleden tijd. Hun slimme aanpak zorgt er voor dat ik snel een kwalitatief hoogwaardige animatie kan maken. LIM heeft eigen animatiesoftware om tekeningen en illustraties te animeren. Ook bieden ze oplossingen voor valkuilen in het animatieproces.
Als partner van Animatiestudio LIM ken ik de mogelijkheden van de software, heb ik ervaring met het animatieproces en lever ik mijn bestanden technisch perfect aan voor een optimaal resultaat.
Samen zorgen we voor een korte doorlooptijd. En als er last-minute toch nog iets moet worden aangepast, ben ik met hun systeem heel wendbaar.

 

Animatiestudio LIM samenwerkingspartner van Sandra Mesman

Op naar jullie eigen getekende animatie!

Wil je meer weten over mijn werkwijze of wil je graag een offerte ontvangen? Neem contact met mij op en ik vertel je er met alle plezier meer over!

 

Let’s do it!

Offerte aanvragen

Laten we vaker samenwerken!

Wil je meerdere getekende animaties laten maken? Of mij tot jullie vaste “huistekenaar” benoemen? Dan is het mogelijk om mijn diensten tegen gereduceerd tarief af te nemen. Laten we samen de mogelijkheden bekijken!