Over mij

een stukje achtergrondinformatie

Over Mij: Sandra Mesman-van Dijk

Aangenaam!
Mijn naam is Sandra Mesman

Je hebt ongetwijfeld al een aardig beeld gekregen van mijn werk, dankzij de tekeningen op mijn website. Maar ik kan me voorstellen dat je ook wel wilt weten welk gezicht er nu achter deze tekeningen schuilt. Dit ben ik dus!

 

Voluit heet ik Sandra Mesman-van Dijk. Samen met mijn man Dirk en dochtertjes Nine en Lore woon ik in het mooie Beek (bij Nijmegen). Echt, als je deze omgeving nog niet kent: kom zeker eens wandelen in de bossen want het is hier zó mooi! Maar goed, dit was geen promo-praatje voor de regio. Het zal mijn toeristische achtergrond wel zijn 😉

 

Ik rondde mijn HBO-opleiding Toeristische Marketing en Communicatie aan de NHTV af in 2009. Hierna heb ik diverse banen gehad in de reisbranche en vervolgens in de e-commercewereld. Maar er knaagde iets. Hoe commerciëler de baan, des te ongelukkiger werd ik. Er moest iets veranderen!

 

In 2019 ben ik een nieuw pad ingeslagen. Ik startte als ZZP’er en ontdekte de wereld van zakelijk tekenen. Met mijn communicatieachtergrond besloot ik: Betekenisvolle Communicatie. Dat wordt het voor mij. Tekenen combineren met een boodschap die er toe doet. Mijn missie? Informatie toegankelijk maken voor alle groepen van de samenleving. De taal van tekenen is universeel!

 

Ik voegde de daad bij het woord en ‘Sandra Mesman – Betekenisvolle Communicatie’ was een feit. Met mijn tekeningen wil ik verhelderen en inspireren. Ook wil ik jou laten zien hoe leuk en vooral ook haalbaar het is om te tekenen in je werk. Zelfs als je geen Picasso bent. Dat hoeft namelijk ook helemaal niet. Graag ga ik voor jou aan de slag met tekeningen: digitaal of met stift & papier.

 

Wil je precies weten wat ik doe? Lees meer over Praatplaten in opdracht, live tekensessies bij evenementen en congressen, incompany trainingen zakelijk tekenen en getekende animaties.

 

Heb je hier interesse in of heb je een maatwerkverzoek? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen.

 

Ik kijk uit naar een betekenisvolle samenwerking!

 

Met vrolijke groet,

Sandra Mesman

 

📞 06-21666658

📧 info@sandramesman.nl

Sandra Mesman – Betekenisvolle Communicatie

Meidoornstraat 3
6573 XD Beek (Berg en Dal)

KVK: 73585793

Ik heb al mogen werken met:

Met veel plezier heb ik al diverse opdrachten mogen vervullen voor (onder andere) onderstaande opdrachtgevers. Mag ik jouw logo binnenkort ook aan dit rijtje toevoegen? Neem contact met me op en laten we die samenwerking gaan regelen!